lördag 28 april 2012

Vi går in på upploppet!

Inflyttningsdagen som kändes mycket avlägsen för 6 månader sedan när huset började resas närmar sig nu med stormsteg! Det enda stora jobbet som är kvar på huset är målningen som vi har köpt in själva och därför påbörjar efter slutbesiktningen. I veckan har vi gjort en förbesiktning tillsammans med Mjöbäcksvillan inför nästa veckas slutbesiktning, spännade! I dag har vi varit i huset och rivit det gamla förrådet och städat inför slutbesiktningen. Sakta men säkert börjar vi förstå att vi faktiskt ska flytta in i huset om mindre än en månad. Längtar!

Vårt fina kök :)


Sugen på sitt nya rum!







5 kommentarer:

  1. Hej! Vad kul att se en blogg om detta fina hus! Skulle vara roligt att se om ni gjort några ändringar i planlösningen!? Lycka Till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, ja visst är det fint :) Nej vi gjorde inga ändringar i planlösningen. Det enda vi gjorde var att lägga till den inglasade verandan på nedre plan.

      Radera
  2. Hej! Vad kul att ni skrivit om just denna villan! Hittade den tidigare idag & blev helt förälskad! Får man fråga vad huset kostar? har inte hittat något pris än... Jätte kul att följa hur ni fått ert drömhus! Lycka till med allt & ska bli kul att se huset färdigt :) mvh Jessica

    SvaraRadera
  3. Tackar! Minns inte riktigt vad grundpriset är (vi har gjort en del tillval) men hör med säljaren på Husknuten i Göteborg eller direkt med Mjöbäcksvillan.

    SvaraRadera
  4. Hej! Har följt ert bygge av min (och er förmodar jag;) drömvilla, spännande! Hur har det gått nu? Är ni inflyttade? Får vi se fler bilder när allt är färdigt, det hade varit så kul! Trevlig helg!

    SvaraRadera